Leg og bevægelse i Vaarst Uret

Det smukke grønne område midt i Vaarst, som tidligere har været en grusgrav, er midt i at blive omdannet til et unikt rekreativt område. Første etape stod klar til indvielse i januar 2013. Der står nu et flot træhus: “Årstidernes Hus” med stor overdækket scene/terasse på området, som kan anvendes af områdets foreninger, klubber, skole, institutioner og borgere. Huset indeholder toilet, multirum med køkken, udekøkken og depot. Udover huset er der udført jordarbejde, så området er blevet formet som et ur med 12 lommer. Lommerne bliver afgrænset med med buske men det tilføres når der bevilliges penge til dette. I midten er der en cirkelformet plads, som omkranses af en vold i den lave ende, og en grøft hvor området i forvejen er højt. I en af lommerne er der opført to fuldtømmershelters, hvor folk fra nær og fjern kan overnatte i" det fri. senest er området blevet tilført legeredskaber til store og små, svævebane, beachvolleybane, kælkebakke og en cirkulær rulleskøjtebane i midten af området.